Verhuur blokhut

Scouting Beek en Donk is gehuisvest in een mooie blokhut uit 1988. Het grenst aan een groot grasveld en een klein bosgebiedje. Ook is het op loopafstand van een supermarkt.

Op de benedenverdieping zijn twee grote lokalen, een staflokaal, een hal met materialenopslag en een keuken. De bovenverdieping is gereserveerd voor de twee oudste speltakken. De lokalen op deze verdieping en de materialenopslagen worden niet mee verhuurd.

De volgende sanitaire voorzieningen zijn aanwezig; een aparte ruimte met wasbakken, twee toiletten, een urinoir en een douche.

Ons gebouw is voorzien van met wachtwoord beveiligd wifi internet, centrale verwarming en voldoet aan alle brandveiligheidseisen.

Het terrein is omheind en bevat enkele bomenperkjes. Ook is er een  mooie, voor wind beschutte kampvuurcirkel. Voor de blokhut ligt een ruim grasveld en bij de poort bevind zich een betegeld pleintje, waar eventueel geparkeerd kan worden.Omgeving

Direct naast de blokhut ligt een groot grasveld, een park met vijvers en een klein bosgebied. Binnen enkele honderden meters liggen ook een dierenparkje en een klein speeltuintje. Een groter bosgebied “De Hei” ligt op slechts 10 minuten fietsen. Het dichtstbijzijnste winkelcentrum van Beek en Donk (met o.a. Plus supermarkt, Hema en Kruidvat) ligt op 5 minuten loopafstand. 

Onze blokhut ligt in Zuid-Oost Brabant. 8 kilometer van Helmond, 18 kilometer van Eindhoven. Hierdoor is het een prima uitvalsbasis voor activiteiten in deze steden.

Aanvraag

Wil je onze blokhut huren? Vul hieronder het formulier in. Je ontvangt dan een reactie per mail.