Blokhut Verhuur

Scouting Beek en Donk is gehuisvest in een mooie blokhut uit 1988 aan de IJsweg 9 in Beek en Donk. Op de benedenverdieping zijn twee grote lokalen, een keuken, staf-lokaal, toilet, urinoir, douche en materialenopslag. De bovenverdieping is gereserveerd voor de twee oudste speltakken.

Ons gebouw is voorzien van met wachtwoord beveiligd wifi internet, centrale verwarming en voldoet aan alle brandveiligheidseisen. Daarnaast hebben we in 2013 onze kampvuurcirkel volledig vernieuwd. In het fotoalbum kun je een aantal foto's bekijken van de blokhut.

Verhuur

Onze blokhut wordt verhuurd in de vakantieperiodes en in weekenden na 13.00 uur. Meer informatie hierover is te verkrijgen bij:

Telefoon: 0492 - 465 848

Let op: De blokhut is niet te huur voor feestjes en partijen!

Ligging:
Onze blokhut ligt in Zuid-Oost Brabant. 8 kilometer van Helmond, 18 kilometer van Eindhoven. Hierdoor is het een prima uitvalsbasis voor activiteiten in deze steden.

Direct naast de blokhut ligt een kampvuurcirkel, een groot grasveld, een park met vijvers en een klein bosgebied. Een groter bosgebied "De Hei" ligt op slechts 10 minuten fietsen. Het winkelcentrum van Beek en Donk (met o.a. Plus supermarkt, Hema, Blokker en Kruidvat) ligt op 5 minuten loopafstand.
Adres:
Blokhut Scouting Beek en Donk
IJsweg 1
5741 BX  Beek en Donk

GPS: N 51 32.186 E 5 37.439
GPS: 51.536433 5.623991 (WGS84)